Welkom.

‘Son Del Mambo’ Dance Company, de naam zegt het al: The sound of mambo!

Son Del Mambo is een salsa dansschool waar uitsluitend Salsa On2 (Mambo) gedoceerd wordt, ook wel gekend als salsa NY-style.Er zijn verschillende salsa stijlen, zoals cuban salsa, LA salsa(on1).Salsa on2 typeert zich met name de rust in de basispas waardoor je met een heerlijk flow kan dansen. Er word meer gevoelsmatig gedanst op het eigen ritme van een bepaalde nummer.

Son Del Mambo Dance Company staat onder leiding van Edson Ludowika. Als dansdocent, met jaren lange ervaring in verschillende stijlen, vind Edson het belangrijk dat er voldoende persoonlijke aandacht is voor elke cursist.
Salsadansschool Son del Mambo organiseert in Juli een nieuwe lessenreeks salsa on2 (New York-style)! Op zondag 5 juli geven wij ’n verkorte reeks van 1 gratis proefles en daarna 8 weken les.

In kader van de nieuwe richtlijnen zouden we graag willen dat iedereen van tevoren inschrijft zodat wij kunnen zien wat de verhoudingen zijn .
Liefst zouden we willen dat jullie in koppels aanmelden. heb je geen partner …. schrijf je in en we proberen jou ’n partner toe te wijzen .
Mocht dat ook niet lukken dan kan je altijd mee doen met de shine lessen . We beginnen rustig en bouwen de shines op met technieken , bodymovements, en wat styling .

NOGMAALS: WIJ VERZOEKEN IEDEREEN OM ZICH VIA MAIL , GSM EN FACEBOOK AAN TE MELDEN !!!!!

SOCIALE DISTANCE BIJ DANSEN
Wij hebben net schriftelijke bevestiging gekregen van SPORT VLAANDEREN dat wanneer je danst met iemand uit jouw uitgebreide bubbel van 10 personen, je ook géén afstand moet houden.
Dat betekent bv. Dat niet enkel huisgenoten maar nu ook bubbelgenoten met elkaar kunnen dansen als koppel of duo
OPGELET:
Het is wel belangrijk dat jullie als danspartners dan echt allebei het engagement aangaan om elkaar wekelijks tot jullie uitgebreide bubbel te rekenen.
We rekenen daarbij op jullie verantwoordelijkheidsgevoel

Kom gerust een kijkje nemen en proef van de gezellige salsasfeer!

Heb je vragen dan kan je altijd mail sturen naar : info@sondelmambo.be of sondelmambo@gmail.com

Website : www.sondelmambo.be


Zondag 5 juli BREE:
Salsa 1: 13u – 14u Beginners
Salsa 2: 14u – 15u. Beginners+
Salsa 3: 15u – 16u. Shines
Dansclub Gerdak
Grauwe Torenwal 13
3960. Bree
BelgieSalsadansschool Son del Mambo organiseert vanaf 13 sept nieuwe lessenreeksen salsa on2 (New York-style) ,Kizomba en korte cursus Bachata! Op zondag 13 sept woensdag 16 sept en donderdag 17 sept zijn er tevens open dagen in Bree. Kom gerust een kijkje nemen en proef van de gezellige sfeer in de lessen !

Bachata cursus is ‘n korte cursus van 5 lessen. Als er voldoende aanmeldingen zijn zullen de lessen doorgaan.

Heb je vragen en inschrijvingen, dan kan je altijd mail sturen naar : info@sondelmambo.be of sondelmambo@gmail.com
Salsadansschool Son del Mambo organiseert vanaf donderdag 17 sept nieuwe lessenreeksen Urban Kiz. Kom gerust een kijkje nemen en proef van de gezellige sfeer in de lessen !

Kijk op de website voor de andere dansstijlen zoals : Salsa on2(NY style) en bachata !!

Heb je vragen en inschrijven, dan kan je altijd mail sturen naar : info@sondelmambo.be of sondelmambo@gmail.com